Direct naar content

Het strand aan je voeten in Almere Duin

Aan de kust van Almere wordt druk gewerkt aan een nieuwe wijk: Duin.
Deze, nu al, schitterende wijk is de komende jaren nog volop in ontwikkeling. Wanneer je de wijk binnenkomt, valt meteen de bijzonderheden je op. Je woont letterlijk in de duinen en aan het strand. Mooie rijwoningen, indrukwekkende hoogbouw, maar ook schitterende zelfbouw. In Duin leef je aan het strand!

Muiderbos

In Muiderbos, een deelontwikkeling van DUIN, wordt het landschap gekenmerkt door een bossige omgeving. Fris, groen en wat besloten: een mooie afwisseling op de omliggende duinen.

Dit bos is circa veertig jaar geleden geplant en wordt getransformeerd tot een boomrijk, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig woonlandschap. De mooie, volgroeide, bruikbare bomen worden zoveel mogelijk behouden en nieuwe aanplant wordt toegevoegd. In Muiderbos voel je de geborgenheid van het bos, de romantiek van een kronkelend beekje en de nabijheid van het strand. En toch is de stad dichtbij.

Zelfbouwkavels in Muiderbos

Naar verwachting zullen er eind 2024 in Muiderbos 24 zelfbouwkavels in verkoop gaan met een oppervlak variërend van 170 m2 tot 270 m2 met een enkele uitzondering van meer dan 300 m2. De afmetingen van de kavels en de bouwvlakken bieden ruimte voor een variatie in zelfbouw waarbij zoveel mogelijk wordt ingezet op bouwen in hout en het toepassen van duurzame en natuur-inclusieve (bouw)maatregelen, zoals bijvoorbeeld oppervlakkige hemelwaterafvoer, nestkasten en groene daken.

Meer informatie volgt in de loop van 2024.

Kavels in Almere Duin

De komende jaren zullen er zelfbouwkavels in Almere Duin uitgegeven worden. Hou daarom onze informatie goed in de gaten!

Deze inhoud is beschikbaar na het accepteren van de marketing cookies.

Bekijk op Youtube Opens in a new window
De kust van Duin.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!