Direct naar content

Kennisbank

Alle informatie over particulier opdrachtgeverschap lees je hier!

In Almere heb je veel mogelijkheden om zelf een huis te bouwen. Een droomhuis, precies zoals jij wilt dat jouw nieuwe huis eruit komt te zien. Van binnen én grotendeels van buiten, op een plek in Almere waar jij wilt wonen.

In deze Kennisbank van de Kavelwinkel lees je alle informatie over zelfbouw.
Zo vind je hier alle informatie van het gehele zelfbouwproces, van voorbereiding tot het daadwerkelijke transport bij de notaris.

Kun je niet de juiste informatie vinden? Neem dan contact op met onze zelfbouwadviseurs. Zij helpen je graag.

Zelfbouwwoningen in Almere

Zelfbouw voor iedereen

Almere is de grootste zelfbouwstad van Nederland; nergens vind je zo’n groot en divers aanbod met kavels waarop je zelf een huis mag ontwerpen en bouwen. Sinds 2007 zijn hier maar liefst ruim 2.300 zelfbouwhuizen gebouwd. Er zijn kavels in alle maten en smaken en je vindt ze in alle stadsdelen van de stad.

Je hoeft jouw woning natuurlijk niet helemaal zelf te bouwen. Als zelfbouwer wordt je ook particulier opdrachtgever genoemd. Jij bent regisseur van jouw nieuwe woning. Dat is leuk, inspirerend en uitdagend. Hoe het proces in zijn werk gaat leggen we je graag stap voor stap uit en alle belangrijke informatie lees je in deze kennisbank.

Wil je graag een document met werkelijke alle informatie? Download dan ons zelfbouwhandboek. Hierin staat tot in detail omschreven en uitgelegd waar je mee te maken kunt krijgen.

Waarom zou jij je huis in Almere moeten gaan bouwen?