Direct naar content

Planning kavelverkoop 2023

Toekomstige kavels in Almere

Op deze pagina lees je de verkoopplanning en belangrijke verkoopinformatie over nieuwe zelfbouwkavels in Almere. Zodra er informatie over nieuwe kavels beschikbaar is, vermelden we dat op deze pagina. De genoemde verkoopdata zijn een inschatting. 

Vind je nog niet de informatie die je zoekt? Dan is de informatie helaas ook nog niet bekend. Hou deze pagina dus goed in de gaten.

Op de Kavelkaart vind je alle kavels die nu te koop zijn.  

Verwachte kavels in 2023

Waterwoningen
Europakwartier West, Almere Poort

Verwachte uitgifte: november 2023
Aantal kavels: 10 kavels
Kavelgrootte: n.n.b.
Kavelprijzen: n.n.b.

Vogelhorst fase 2 Noord, Almere Hout

Verwachte uitgifte: november 2023
Aantal kavels: 20 kavels 
Kavelgrootte: n.n.b.
Kavelprijzen: n.n.b.

Verwachte kavels in 2024

  • Vogelhorst fase 2 Noord, Almere Hout
  • Muiderbos, Duin, Almere Poort
  • Nobelhorst veld 18, Almere Hout
  • Overgooi, Almere Haven

Bovenstaande informatie is een prognose, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. De gegevens en data worden aangevuld en aangepast wanneer er informatie beschikbaar komt.

Teruggegeven kavels weer in verkoop

Verspreid in de stad liggen kavels die de gemeente tijdelijk heeft teruggetrokken. Bijvoorbeeld door economische tegenwind of omdat de oorspronkelijke bouwregels moeten worden ververst. Ook komen kavels soms weer beschikbaar omdat klanten niet verder willen met hun kavel.

Deze ‘losse’ kavels worden na een zorgvuldige procedure opnieuw ter reservering aangeboden op de Kavelkaart. Dit gebeurt twee keer per maand. De kavels krijgen eerst minimaal twee weken de status “Binnenkort te koop”. In deze periode is alle kavelinformatie inzichtelijk.

Op de eerste én derde dinsdag van de maand krijgen de kavels vanaf 0.00 uur de status ‘te koop’ en kunnen ze gereserveerd worden via de kavelkaart.

Kavelkaart

Blijf de Kavelkaart in de gaten houden als je op zoek bent naar een zelfbouwkavel.