Direct naar content

Planning kavelverkoop 2024

Toekomstige kavels in Almere

Op deze pagina lees je de verkoopplanning en belangrijke verkoopinformatie over nieuwe zelfbouwkavels in Almere. Zodra er informatie over nieuwe kavels beschikbaar is, vermelden we dat op deze pagina. De genoemde verkoopdata zijn een inschatting. 

Vind je nog niet de informatie die je zoekt? Dan is de informatie helaas ook nog niet bekend. Hou deze pagina dus goed in de gaten.

Op de Kavelkaart vind je alle kavels die nu te koop zijn.  

Verwachte kavels in 2024

 • Vogelhorst, Almere Hout
  Verwachte uitgifte: Q3 2024
 • Overgooi, Almere Haven
 • Muiderbos, Duin, Almere Poort
  Verwachte uitgifte: Q4 2024
  Aantal kavels: 24 kavels
  Lees meer informatie op de pagina van Almere Duin.

Bovenstaande informatie is een prognose, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. De gegevens en data worden aangevuld en aangepast wanneer er informatie beschikbaar komt.

Teruggegeven kavels weer in verkoop

Verspreid in de stad liggen kavels die de gemeente tijdelijk heeft teruggetrokken. Bijvoorbeeld door economische tegenwind of omdat de oorspronkelijke bouwregels moeten worden ververst. Ook komen kavels soms weer beschikbaar omdat klanten niet verder willen met hun kavel.

Deze ‘losse’ kavels worden na een zorgvuldige procedure opnieuw ter reservering aangeboden op de Kavelkaart. Dit gebeurt twee keer per maand. De kavels krijgen eerst minimaal twee weken de status “Binnenkort te koop”. In deze periode is alle kavelinformatie inzichtelijk.

Op de eerste én derde dinsdag van de maand krijgen de kavels vanaf 10.00 uur de status ‘te koop’ en kunnen ze gereserveerd worden via de kavelkaart.

Kavelkaart

Blijf de Kavelkaart in de gaten houden als je op zoek bent naar een zelfbouwkavel.