Direct naar content

Contact

Over de Kavelwinkel

In de Kavelwinkel in het stadhuis van Almere kun je terecht voor alles wat met zelfbouw en het kopen van een kavel te maken heeft. Je eigen huis bouwen is een uitdaging. De adviseurs van de Kavelwinkel weten dat en geven je graag wat houvast en advies over de kosten van zelfbouw, het zelfbouwproces, de procedures, begeleiding en planning. Ze kunnen je veel vertellen over de kavels: de prijzen en groottes, de wijk en wat je op een kavel wel en niet mag bouwen.

Je kunt van de wijken waar kavels liggen de actuele inrichtingsplannen inzien (waar liggen straat, stoep, (groen)voorzieningen, lantaarnpalen, container opstelplaatsen etc.). Tijdens de bouw zijn nog wel wijzigingen mogelijk.

Contact met de Kavelwinkel

  • Heb je een vraag of wil je iets doorgeven? Stuur een e-mail.
  • Persoonlijk gesprek met een zelfbouw adviseur? Dat kan! Kom langs tijdens de vrije inloop in de kavelwinkel. Elke dinsdag- en donderdagmiddag ben je welkom tussen 13.00 en 16.30 uur.
  • Neem contact op via telefoonnummer: 14 036.
    Eerstelijnsvragen worden opgevangen door het klantcontactcentrum van 8:30-17:00 uur. Vragen over het reserveren van een kavel en vragen die het Klantcontactcentrum niet kan beantwoorden worden vanaf 9:00 uur doorverbonden met de zelfbouwadviseurs van de Kavelwinkel. 

Contactgegevens

Vrije inloop in de Kavelwinkel (zonder afspraak)
Dinsdag- én donderdagmiddag: tussen 13.00 en 16.30 uur.

Onze zelfbouwadviseur

  • Rafaël van der Linden
    Zelfbouwadviseur